Малогабаритна зернова дробарка для малих підприємств тваринницького напряму - Олексієнко, В. В.; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym (ТДАТУ, 2018)
Проаналізовано основні недоліки існуючих конструкцій дробарок для зерна.
Keywords: дробарки для зерна; молоткові дробарки; приготування комбікормів