Візуалізація задач диференціального числення при підготовці студентів інженерних спеціальностей - Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona; Халанчук, Лариса Вікторівна; Халанчук, Лариса Викторовна; Khalanchuk, Larysa (My University, 2020)
У роботі представлено основи методичного підходу розв’язання фізичних задач студентами технічних вузів із основами диференціального числення шляхом моделювання в програмі MathCad. Запропонований підхід дозволить спростити розв’язання розрахункових завдань та побудови найпростіших математичних моделей фізичних процесів.
Keywords: диференціальне числення; математична модель; фізичні процеси