Матеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ. Кафедра суспільно-гуманітарних наук - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на VIIІ Всеукраїнську науково-технічну конференцію магістрантів і студентів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Keywords: суспільно-гуманітарні науки; мова; психологія; культура; мовна культура