Роль ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» на ринку ковбасних виробів - Приходько, С. Д. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» – провідне підприємство з багатими виробничими традиціями, яке на сьогоднішній день входить до трійки найкращих виробників м’ясної продукції в нашій країні. Підприємство також відоме далеко за її межами і всіляко сприяє формуванню позитивного іміджу України в Європі
Keywords: Глобинський м’ясокомбінат; ковбасні вироби; м’ясна продукція