Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції - (:unkn) unknown (My University, 2021)
У збірнику представлені матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції за результатами досліджень та актуальних питань щодо виробництва плодоовочевої продукції та винограду на Україні. Матеріали призначені для викладачі закладів вищої освіти, наукових співробітників, аспіранти, докторантів, здобувачів вищої освіти, представників громадських організацій, фахівців і керівників сільськогосподарських підприємств та науково-дослідних установ, всіх, кого цікавить проблематика запровадження інноваційних технологій вирощування, первинної переробки, зберігання плодових, ягідних, овочевих культур та винограду, формування ринку плодоовочевої продукції та винограду.
Keywords: персик; черешня; вирощування інтенсивних насаджень яблуні; вплив регулятору росту; садівництво; технологія краплинного зрошення; вологозабезпеченність; абрикос; яблунева плодожерка; шкідники; продуктивність сортів гороху; овочеві культури; технологія вирощування часнику; стійкість бутонів сортів вишні; вишня; горох посівний; кукурудза; захист васильків справжніх; застосування силікатних добрив; глива; зберігання плодоовочевої продукції; стевія медова; сушіння; виробництво пастили; топінамбур