Державне регулювання туристичної галузі України - Кондрашов, О.; Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (Київ, 2020)
Світові тенденції в сфері туризму дозволяють віднести туристичну галузь до найбільш перспективним галузям економіки. Розвинена туристична інфраструктура сприяє поліпшенню привабливості країни і її конкурентоспроможності у світі. Таким чином, внесок туризму в дохідну частину бюджету країни багато в чому визначається політикою держави по туризму. Саме тому актуальним залишається питання ефективного регулювання туристичної галузі України
Keywords: туризм; туристична галузь; економіка; туристична інфраструктура