Розвиток і динаміка інституціонального розвитку публічної служби в контексті системного аналізу і підходу - Олексенко, Роман Іванович; Олексенко, Роман Иванович; Oleksenko, Roman (ДРІДУ НАДУ, 2020)
Актуальність дослідження динаміки соціальних змін, що відбуваються у ХХI столітті, зумовлюються складними процесами глобалізації, цифровізації, висувають на перший план розробку наукових підходів і методів дослідження динаміки інституціонального розвитку публічної служби в контексті системного аналізу і підходу. Методика складання системних моделей передбачає включення у них максимальне число факторів (багатофакторний підхід) і може застосовуватися на різних рівнях організації, що дозволить наблизитися до інтегральної картини інституціонального розвитку, що базується на системних моделях і підходах.
Keywords: система інституціонального розвитку; інституціоналізація публічної служби; управління соціальними процесами; громадське життя; ефективність публічного управління