Особливості ритміки віршів А. Фон Дросте-Гюльсхоф (цикл «Klänge aus dem Orient») - Білоус, Н. В. (Київ. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка, 2015)
Стаття присвячена аналізу особливостей вільного вірша (верлібру) поезії А. Дросте «Verliebt II» з циклу «Klдnge aus dem Orient».
Keywords: німецька поезія; поетичні форми; верлібр; вільний вірш; система поетики; ритмометр; поезія; вірш