Вирішення інформаційних завдань при викладанні дисципліни «Енергозбереження і використання поновлювальних джерел енергії» - Стьопін, Юрій Олексійович; Степин, Юрий Алексеевич; Stopin, Yurii; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: В роботі визначені цілі лекційних, практичних та лабораторних занять, наведена актуальність вивчення дисципліни у сучасних умовах економічного розвитку. EN: The work defines the goals of teaching methods based on lectures and laboratory experiments. It determines actuality of studying the subject in modern conditions of economic development.
Solutions of information challenges when teaching the discipline Energy saving and usage of renewable energy sources
Keywords: лекція; метод; актуальність; сучасні умови розвитку; lekture; metod; aktualiti; modern; condition of development