Підвищення довговічності шестеренних насосів - Дідур, Володимир Аксентійович; Дидур, Владимир Аксентьевич; Didur, Volodymyr; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; В'юник, Ольга Володимирівна; Вьюник, Ольга Владимировна; Viunyk, Olha (ТДАТУ, 2020)
Аналіз показав, що в якості присадок для припрацювання деталей шестеренних насосів після ремонту слід використовувати комплексні присадки, що містять поверхнево-активні й хімічно-активні речовини.
Keywords: машини; ремонт зношених деталей; трактори; гідравлічні насоси; гідросистеми; довговічність вузлів тертя; зниження зношення; насоси