Зернобобові культури - Попазова, Ганна Дмитрівна; Попазова, Анна Дмитриевна; Popazova, Hanna (My University, 2016)
Запропонований покажчик містить літературу з технології вирощування зернобобових культур з фондів наукової бібліотеки ТДАТУ. Покажчик буде цікавий студентам, аспірантам, викладачам, а також всім хто займається розглядом питань даної тематики
Keywords: зернобобові; технології вирощування