Дидактичні умови організації самостіної роботи студентів з професійної орієнтації - Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Речина, Ольга Миколаївна; Речина, Ольга Николаевна; Rechyna, Olha; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (My University, 2018)
UK: В роботі розглянуті деякі аспекти створення дидактичних умов щодо організації самостійної пізнавальної діяльності студентів з вивчення дисципліни «Теоретичні основи електротехніки». EN: In work considered some aspects of the making the didactic conditions to organizations of independent cognitive activity student at study of discipline "Professional orientation.
Keywords: самостійна робота студентів; пізнавальна діяльність; навички; уміння; система навчання; independent work student; cognitive activity; skills; system of the education