Хвилями життя. Поетка Леся : сценарій просвітницького заходу до 150 річчя від дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) - Кас'янова, Тетяна Олександрівна (Мелітополь, ТДАТУ, 2021)
Сценарій просвітницького заходу до 150 річчя від дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки)
Keywords: фотогалерея заходу