Опис до патенту на корисну модель № 134297 "Пристрій тунельного дрібнодисперсного розпилення електроаерозолів" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Єфимчук, О. А.; Караєв, Олександр Гнатович; Караев, Александр Игнатьевич; Karaiev, Oleksandr; Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa; Вороновський, Ігор Богданович; Вороновский, Игорь Богданович; et al. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Пристрій тунельного дрібнодисперсного розпилення електроаерозолів включає діелектричний бак для робочої рідини, насос, трубопровід, розпилювачі для розпилення робочої рідини. На трубопроводі встановлені коаксіальний циліндричний однополюсний конденсатор, пов'язаний з односпрямованим джерелом імпульсів, додаткові форсунки для мікрозволоження та тунелеутворюючі щити
Keywords: дрібнодисперсне розпилення електроаерозолів; діелектричний бак; трубопровід; розпилювачі; коаксіальний циліндричний однополюсний конденсатор; односпрямоване джерело імпульсів; мікрозволоження; тунелеутворюючі щити