Маркетингові дослідження у формуванні стратегії розвитку ринку землі сільськогосподарського призначення: кваліфікаційна робота магістра ОПП 075 «Маркетинг» - Прус, Юрій Олександрович; Prus, Yurii (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Об’єктом дослідження є процес формування стратегії розвитку ринку земель сільськогосподарського призначення. Предметом дослідження є теоретико-методичні засади та практичні аспекти розробки і реалізації маркетингових досліджень на ринку земель сільськогосподарського призначення.Мета кваліфікаційної магістерської роботи – узагальнення теоретичних основ та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення маркетингових досліджень з метою формування стратегії розвитку ринку землі сільськогосподарського призначення.
Keywords: маркетингові дослідження; ринок землі; попит та пропозиція на землю; ціна землі; сегменти ринку землі