Сушка обмоток електродвигунів за допомогою інфрачервоних променів - Хлепітько, В. В.; Адамова, Світлана Вікторівна; Адамова, Светлана Викторовна; Adamova, Svitlana (ТДАТУ, 2019)
Робота присвячена обґрунтуванню методу сушки ізоляції обмоток електродвигунів за допомогою інфрачервоних променів.
Keywords: методу сушки ізоляції; електродвигун; енергообладнання; інфрачервоні промені; інфрачервона сушка