Модель оптимізації розміщення штучних водоймищ багатофункціонального призначення - Соболь, О. М.; Мацулевич, Олександр Євгенович; Мацулевич, Александр Евгеньевич; Matsulevych, Oleksandr; Щербина, Віктор Михайлович; Щербина, Виктор Михайлович; Shcherbyna, Viktor (My University, 2021)
UK : В роботі наведено постановку задачі та розроблено модель визначення оптимальної кількості та місць розташування водоймищ багатофункціонального призначення. Показано підхід до формалізації обмежень задачі.
Keywords: постановка задачі та модель; оптимальна кількість; штучне водоймище