Екологічний комплаєнс в контексті ризикоорієнтованого підходу менеджменту бізнесу в умовах змін - Дейнега, Олександр; Плиска, Олег (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Екологічний комплаєнс визначається як система зобов’язань, спрямованих на дотримання законодавства та стандартів у галузі охорони природи та довкілля.
Keywords: екологічний комплаєнс; екологічний ризик; менеджмент