Властивості біодобрив, що отримуються після анаеробної ферментації гною - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (My University, 2013)
UK: Роботу присвячено розгляданню умов проведення метанового зброджування та властивостям біодобрив, що отримується після анаеробної ферментації в біогазовій установці. RU: Работа посвящена рассмотрению свойств биоудобрения, получающегося после анаэробной ферментации в биогазовой установке. EN: The work is devoted to the properties of bio-fertilizers, produced by anaerobic fermentation in biogas installation.
Анализ биудобрения, получающегося после анаэробной ферментации навоза
Analysis of bio-fertilizers, the resulting after anaerobic fermentation of manure
Keywords: метан; зброджена маса; біодобриво; анаеробний процес; гній; азот; хімічний склад; гумусоутворення