Стратегічний аудит - Сахно, Людмила Анатоліївна; Сахно, Людмила Анатольевна; Sakhno, Liudmyla (Мелітополь: Вид-во Мелітопольська міська друкарня, 2016)
Examines the concept and essence of the strategic audit of a company and identifies its object? strategic decisions
Keywords: enterprise; strategic audit; strategic decisions; стратегічний аудит; конкуренція; формування ефективної стратегії; підприємницька діяльність