Випробування лічильників електричної енергії для різних споживачів - Тягнибіда, Є. М.; Єгоренко, Є. В.; Барсукова, Ганна Володимирівна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
З метою керування витратами електричної енергії необхідність використання засобів обліку є важливим питанням. Для кожного зі споживачів електричної енергії засоби обліку можуть відрізнятися. Стосується це також і тарифів, за якими відбувається оплата за використану електричну енергію.
Keywords: лічильник; електрична енергія; напруга