Проблеми інформаційно-аналітичного забезпечення менеджменту - Греченко, Р. І.; Ілляшенко, Катерина Володимирівна; Илляшенко, Екатерина Владимировна; Illiashenko, Kateryna (НМетАУ, 2020)
Інформаційно-аналітичне забезпечення управління підприємства можна визначити як комплекс заходів, засобів і методів, який забезпечує систему необхідною інформацією шляхом збору, реєстрації, передачі, зберігання, опрацювання і надання інформації для прийняття необхідних управлінських рішень. Ефективне функціонування системи інформаційноаналітичного забезпечення на підприємстві можна забезпечити шляхом створення в загальній організаційній структурі підприємства єдиного центра управління інформацією, який має слідкувати за формуванням цілісної системи аналітичного забезпечення та ефективним впливом використаної інформації на загальний результат діяльності підприємства.
Keywords: обліково-аналітична підсистема; облікова інформація; позаоблікова інформація; стратегічне управління підприємством; фінансові потоки; єдина інтегрована інформаційна система управління