Діагностування асинхронного електродвигуна за круговою діаграмою - Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr (ТДАТУ, 2021)
Визначаючи параметри кругової діаграми асинхронного електродвигуна в експлуатації за однакових умов, можна робити висновок про рівень функціонального стану електродвигуна.
Keywords: асинхронний електродвигун; струм; діаметр кола струмів; зміна кругової діаграми