Маркетингова цінова стратегія підприємств на ринку плодових культур»: кваліфікаційна робота магістра ОПП 075 «Маркетинг» - Болтянська, Лариса Олексіївна; Boltianska, Larysa (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Об'єктом дослідження є процес формування та реалізації маркетингової цінової стратегії на прикладі підприємств, які працюють у галузі садівництва України.Предметом дослідження є теоретико-прикладні аспекти маркетингової цінової стратегії підприємств, що працюють на ринку плодових культур, з метою удосконалення управління цінами та підвищення конкурентоспроможності продукції.Мета кваліфікаційної магістерської роботи - систематизація теоретичних основ маркетингової цінової стратегії та розробка практичних рекомендацій для оптимізації цінової політики підприємств.
Keywords: маркетингова стратегія; цінова політика; плодові культури; макросередовище; мікросередовище; ціноутворення; конкурентоспроможність; споживачі; попит; пропозиція; еластичність; інновації; ринкові фактори; сезонність