Вплив регуляторів росту рослин на продутивність соняшнику гібриду НК Рокі - Покопцева, Любов Анатоліївна; Покопцева, Любовь Анатольевна; Pokoptseva, Liubov; Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana (My University, 2014)
Однією з причин низької реалізації генетичного потенціалу нових гібридів соняшнику є недостатня обґрунтованість технічних заходів адаптації рослин до несприятливих умов вирощування. Вирішення цієї проблеми можливе шляхом удосконалення існуючих елементів технології вирощування соняшнику, в тому числі і за рахунок застосування РРР.
Keywords: соняшник; регулятор росту рослин (РРР); продуктивність; вільні жирні кислоти; лузжистість; натура