Пригоди завжди непередбачувані (Є.Пірог «Тридцять перший меридіан») - Шарова, Тетяна Михайлівна; Шарова, Татьяна Михайловна; Sharova, Tetiana (My University, 2021)
Твір Євгенії Пірог «Тридцять перший меридіан» – це історія про підлітка на візку, який не хотів сидіти вдома. Через те, що він був обмежений у діях, його мрія могла б не здійснитися в житті. Однак, на шляху хлопця зустрілись гарні люди, і Оля серед них – замріяна, розумна, віддана своїй справі. Головний герой Петрик відчуває себе щасливим та потрібним у суспільстві. Це є головним для будь-якої особистості.
Keywords: твір; підліток; суспільство