Вступ до фаху: методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» (на основі повної загальної середньої освіти) зі спеціальності 141 – “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка” - Стьопін, Юрій Олексійович; Степин, Юрий Алексеевич; Stopin, Yurii; Борохов, Іван Валерійович; Борохов, Иван Валерьевич; Borokhov, Ivan; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Попрядухін, Вадим Сергійович; Попрядухин, Вадим Сергеевич; Popriadukhin, Vadym; et al. (Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Люкс», 2021)
Практичні роботи містять завдання для самостійної роботи, програму роботи, загальні теоретичні відомості, методику розрахунку окремих параметрів електротехнічних пристроїв, вихідні дані для виконання індивідуального завдання, контрольні питання для самоаналізу.
Keywords: самостійна робота; електротехнічні пристрої; контрольні питання; індивідуальні завдання