Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Обґрунтування технологічних процесів в рослинництві» другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 208 «Агроінженерія» за освітньо-професійною програмою «Агроінженерія» - Кувачов, Володимир Петрович (Мелітополь :ТДАТУ, 2021)
У методичних рекомендаціях висвітлені вимоги до структури, змісту та етапи виконання курсової роботи з дисципліни «Обґрунтування технологічних процесів в рослинництві» другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 208 «Агроінженерія» за освітньо-професійною програмою «АГРОІНЖЕНЕРІЯ». Методичні рекомендації розраховано на здобувачів другого (магістерського) освітнього рівня спеціальності 208 «Агроінженерія» та науково- педагогічних працівників.
Keywords: уміння та навики з проектування технологічних процесів виробництва; навчальне дослідження студента; аналітично-розрахункові завдання