Удосконалення раціональної організації вантажних перевезень: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Кущинський, Анатолій (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Мета роботи - підвищення ефективності надання послуг по перевезенню вантажів по території України. Для досягнення мети в дипломній роботі вирішено наступні задачі: - проаналізовані напрямки підвищення ефективності використання транспортних засобів; - проведений аналіз впливу різних чинників на ефективність використання рухомого складу підприємства; - оцінено існуючий виробничо-технічний потенціал підприємства; - розроблено варіанти організації транспортного процесу доставки продукції рухомим складом підприємства; - виконаний кількісний та якісний аналіз роботи рухомого складу підприємства. Об’єкт дослідження – рухомий склад ПрАТ «Запорізьке кар`єро управління». Предмет дослідження – ефективність використання парку транспортних засобів ПрАТ «Запорізьке кар'єро управління».
Keywords: перевезення вантажів; транспортні засоби; маршрутизація