Бібліографічні менеджери : програми, які створені для зберігання бібліографічних даних - (:unkn) unknown (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2024)
В презентації представлені бібліографічні менеджери : програми, які створені для зберігання бібліографічних даних : Mendeley, EndNote, Zotero, Grafiati тощо.
Keywords: бібліографічні менеджери; зберігання бібліографічних даних