Особливості середовища олієжирових підприємств та їх вплив на зношування деталей - Бражник, М. О. (ТДАТУ, 2020)
До складу соняшникової олії входять такі ефективні ПАР, як стеаринова та олеїнова кислоти, що обумовлюють адсорбуючий вплив і беруть безпосередню участь у зношуванні.
Keywords: олія; соняшникова олія; соняшник; олеїнова кислота; стеаринова кислота