Опис до патенту на корисну модель № 146458 "Сушарка для в'язкопластичних кондитерських виробів" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Кашкарьов, Антон Олександрович; Кашкарев, Антон Александрович; Kashkarov, Anton; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; et al. (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності», 2021)
Сушарка для в'язкопластичних кондитерських виробів містить сушильну камеру з лотками, підігрівач, вхідний патрубок, вихідний патрубок. Додатково встановлені вакуумний насос, охолоджувач, накопичувач конденсату, які об'єднані з вхідним патрубком та вихідним патрубком загальним повітропроводом.
Keywords: сушарка; кондитерські вироби; сушильна камера; підігрівач; вхідний патрубок; вихідний патрубок; вакуумний насос; охолоджувач; накопичувач конденсату