Опис до патенту на корисну модель № 79382 "Маркер із перемінним навантаженням слідоутворювача" - Жиган, В. Й.; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
Маркер із перемінним навантаженням слідоутворювача містить брус сівалки, повздовжньо-горизонтальний шарнір, штангу, слідоутворювач, цапфу, пружину, розтяжку, штангу маркера, брус зчіпки, кронштейн із вертикальною стійкою
Keywords: маркер із перемінним навантаженням слідоутворювача; брус сівалки; повздовжньо-горизонтальний шарнір; штанга; цапфа; розтяжка; штанга маркера; брус зчіпки; кронштейн із вертикальною стійкою