Створення алгоритму розробки виробу з використанням пакетів програм в обчислювальній техніці - Гешева, Ганна Валеріївна (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: При проектуванні замкнутого циклу виготовлення моделі постає необхідність в автоматизації процесу проектування та керівництві виробництва за допомогою програмних засобів. Так як невирішеність питання впровадження сучасних технологій автоматизації проектування та підготовки виробництва та перспективи розвитку підприємства, пов'язані з розширенням номенклатури пристроїв, освоєнням випуску продукції, а це в значній мірі визначає розвиток і технічний рівень усіх галузей народного господарства, постає необхідність ув'язнення всіх автоматизованих процесів, а також своєчасне виконання експортних контрактів в міжнародному поділі праці. Новизна отриманих результатів полягає в наступному: створення моделі «Декоративна плита», розроблений технологічний процес виготовлення моделі, розроблена керуюча програма на устаткування з ЧПК, розроблена АРІ програма, що дозволяє змінювати будь-який геометричний параметр моделі, зроблена експертна оцінка обраних автоматизованих систем, спроектоване технологічне устаткування.
Keywords: автоматизоване проектування конструкторської документації; технологічна документація; числове програмне керування; технологічний процес