Використання інформаційних систем в освітньому процесі - Нестеренко, Євген Вадимович; Нестеренко, Евгений Вадимович; Nesterenko, Yevhen (My University, 2021)
UK: Інформаційні системи широко використовуються в освітній діяльності. Напрямками їх використання є формування розкладу, інформаційне забезпечення навчально-виробничих практик, допомога у формуванні індивідуальної освітньої траєкторії, прийнятті управлінських рішень тощо. RU: Информационные системы широко используются в образовательной деятельности. Направлениями их использования являются формирование расписания, информационное обеспечение учебно-производственных практик, помощь в формировании индивидуальной образовательной траектории, принятии управленческих решений. EN: Information systems are widely used in educational activities. Areas of their use are the formation of the schedule, information support of training and production practices, assistance in the formation of individual educational trajectory, management decisions and more.
Использование информационных систем в образовательном процессе
The use of information systems in the educational process
Keywords: інформаційна система; освітній процес; вища школа; информационная система; образовательный процесс; высшая школа; information system; educational process; higher school