Практикум з основ екологічної хімії: навч. посібник - Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana; Колесніков, Максим Олександрович; Колесников, Максим Александрович; Kolesnikov, Maksym (ТОВ «Видавничий будинок ММД», 2010)
Навчальний посібник представляє собою керівництво до лабораторних та практичних занять курсу «Основи екологічної хімії» для студентів екологічного, аграрного та ін. напрямків освіти вищих аграрних навчальних закладів. Посібник написано згідно з програмою для спеціальності «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Посібник містить теоретичні відомості та методики визначення основних показників забруднення атмосфери, гідросфери та літосфери. Надані до кожного розділу контрольні питання для самоперевірки, задачі та список літератури. Посібник може бути корисний також викладачам хімічних та екологічних дисциплін ВНЗ, коледжів та ліцеїв.
Keywords: екологічна хімія; екологія; забруднення атмосфери