Відеоекологічні аспекти забруднення міських екосистем на прикладі міста Мелітополь: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Мітін, Максим (ТДАТУ, 2021)
Вперше у роботі місто розглядається всебічно (місто взагалі, як екосистема) та робиться акцент саме на естетичному сприйняті його ландшафтів. Також у роботу включено проект, який, при його реалізації, може сприяти вирішенню проблеми візуального забруднення середовища.
Keywords: забруднення; міські екосистеми; відеоекологічні дослідження; емпіричний метод; інтерпретаційно-аналітичний метод; метод теоретичного узагальнення