Використання програмних засобів під час викладання вищої математики - Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia; Халанчук, Лариса Вікторівна; Халанчук, Лариса Викторовна; Khalanchuk, Larysa; Іщенко, Ольга Анатоліївна; Ищенко, Ольга Анатольевна; Ishchenko, Olha (My University, 2021)
Сучасні тенденції освіти спрямовані на формування у здобувачів вищої освіти загальних та професійних компетенцій, що пов’язані з розумінням основних законів дисциплін, що вивчаються, отриманням та систематизацією знань і навичок, вмінь використовувати сучасні джерела інформації та ін. Одним із засобів, що забезпечує досягнення прикладної та практичної спрямованості навчання, є використання різних програмних пакетів, наприклад: Mathcad, Maple, MatLab, Microsoft Excel та ін.
Keywords: вища математика; програмні засоби; Mathcad; Microsoft Excel; обчислення; таблиці