Обгрунтування ефективних умов подрібнення коренебульбоплодів - Левадній, Д. О. (ТДАТУ, 2020)
В роботі розглянуто реологічні залежності в’язкопружних сільськогосподарських матеріалів, які застосовуються при розрахунку параметрів машин ударного руйнування.
Keywords: студент; магістрант; збірник; коренебульбоплоди; середовище Максвела