Проблеми механізації та електрифікації технологічних процесів: матеріали VІ Всеукраїнської науково-технічної Інтернет-конференції молодих учених, магістрантів та студентів за підсумками наукових досліджень 2018 року - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
До збірки ввійшли матеріали учасників науково-технічної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2018 року. Представлені результати досліджень у галузі механізації АПК, енергетики, електропостачання, електротехнології, автоматизації сільськогосподарського виробництва, електромеханізації та переробки продукції сільського господарства. Збірник призначений для викладачів, аспірантів, магістрантів, студентів, фахівців, які працюють за даним напрямом.
Keywords: оприскувач ОП-2000; виробництво винограду; ресурсозбереження; молочне скотарство; культиватор АLTAIR-8,4; культватор "Урожай"; комбіновані МТА; ротаційна борона