Напрями вдосконалення надання анімаційних послуг: кваліфікаційна робота магістра ОПП 051 «Економіка» - Паришкура, Юлія Володимирівна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Сучасні реалії техногенного середовища, період карантинних обмежень, воєнний стан обумовлюють гостру необхідність відновлення фізичних й духовних сил, що втрачається під час трудової діяльності й повсякденної життєдіяльності, у тому числі дітей у процесі навчання. Саме туристично-рекреаційна діяльність, спрямована на реалізацію потреб у відновленні та розвитку фізичних й духовних сил, інтелектуальногоудосконалення є тим сегментом, що нині динамічно розвивається у світі. Об’єктом роботи є анімаційні послуги у туризмі та рекреації. Предметом роботи є напрями вдосконалення надання анімаційних послугна прикладі дитячого фріланс-табору «Leader place».
Keywords: анімаційна діяльність; фріланс-табор; «Leader place»; дитячі табори