Оцінка ефективності в проектному аналізі - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna (ТДАТУ, 2013)
В статті розкриваються питання дослідження та обґрунтування показників оцінки ефективності інвестиційних проектів.
Keywords: проектний аналіз; інвестиційний проект; економічна ефективність