Основи біогазових технологій та параметри оптимізації процесу зброджування - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (My University, 2009)
UK: Роботу присвячено розгляданню основ біогазових технологій та параметрів оптимізації процесу зброджування. RU: Работа посвящена рассмотрению основ биогазовых технологий и параметров оптимизации процесса сбраживания. EN: Work is devoted consideration of bases of biotgas technologies and parameters of optimization of process of сбраживания.
Основы биогазовых технологий и параметры оптимизации процесса сбраживания
Bases of biotgas technologies and parameters of optimization of process of sbrazhivaniya
Keywords: біогаз; метан; температурний режим; анаеробний процес; гній; реактор; газгольдер