Вища математика: навч. посібник : у 2-х ч., ч. 1 - Рубцов, Микола Олексійович; Рубцов, Николай Алексеевич; Rubtsov, Mykola; Кравець, Василь Іванович; Кравец, Василий Иванович; Kravets, Vasyl; Назарова, Ольга Петрівна; Назарова, Ольга Петровна; Nazarova, Olha (Мелітополь: Видавництво МДГГУ ім. Б. Хмельницького, 2015)
Першу частину посібника написано відповідно до діючих програм курсу вищої математики для студентів всіх спеціальностей вищого навчального закладу. Посібник містить матеріал з лінійної алгебри, аналітичної геометрії та математичного аналізу. Теоретичний матеріал подано з великою кількістю розв’язаних прикладів, рисунків, завдань для самостійної роботи та контрольних питань і тестів для кожної теми, які перевіряють засвоєння матеріалу.
Keywords: лінійна алгебра; аналітична геометрія; математичний аналіз