Моделювання факторів в управлінні системи - туризм - Попович, С. В.; Назарова, Ольга Петрівна; Назарова, Ольга Петровна; Nazarova, Olha (ТДАТУ, 2019)
Туризм як складна економічна система - це сукупність, а єдність відносин, явищ та процесів, що відбуваються в туристичній галузі. Система туризм представлена системою відносин між основними її підсистемами та зовнішнім середовищем.
Keywords: туризм