Фактори економічної безпеки аграрних підприємств - Прус, Юрій Олександрович; Прус, Юрий Александрович; Prus, Yurii; Петрига, О. М. (ФОП Однорог Т.В., 2019)
UK: Головні цілі економічної безпеки підприємства – досягнення основних цілей бізнесу, стійке та максимально ефективне функціонування, уникнення реальних або потенційних загроз, які можуть призвести до матеріальних втрат. Економічна безпека аграрних підприємств визначає їх здатність розвиватися, підвищувати конкурентоспроможність своєї продукції, формувати економічний потенціал підприємств для протидії негативному впливу зовнішнього і внутрішнього середовища. Система економічної безпеки підприємства має включати заходи організаційного, економічного та правового характеру, які забезпечуватимуть ресурсну, технологічну, кадрову, фінансову та інші функціональні складові економічної безпеки. EN: External and internal factors economic safety agrarian enterprises are considered. Threats economic safety agrarian enterprises are listed.
Keywords: economic safety; agricultural enterprises; лібералізація зовнішньої торгівлі; загрози економічній безпеці аграрного підприємства; бізнес; система економічної безпеки