Інформаційна система тестування навичок водіїв тракторів на основі розрахунку безпомилкового виконання - Сіциліцин, Юрій Олександрович; Сицилицин, Юрий Александрович; Sitsylitsyn, Yurii; Мацулевич, Олександр Євгенович; Мацулевич, Александр Евгеньевич; Matsulevych, Oleksandr (ТДАТУ, 2017)
Інформаційна система тестування навичок водіїв тракторів на основі розрахунку безпомилкового виконання використовується для атестації студентів, які навчаються за робітничою професією «Тракторист-машинист» та при тестування професійних навичок робітників підприємств.
Keywords: водії; трактори; розрахунки; тестування; атестація; робітники