Конкурентоспроможність підприємств кондитерської галузі - Лєбєдєва, І. Г.; Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2016)
Уповільнення темпів росту ринку та посилення конкуренції на ринку кондитерських виробів вимагають від підприємств пошуку нових шляхів подальшого розвитку. Такими шляхами є розробка стратегій адаптивного розвитку та диверсифікація діяльності підприємств.
Keywords: ринок кондитерських виробів; конкурентоспроможність підприємств; маркетинг