Порушення авторського права та шляхи вирішення - Дударєва, А.; Нестеренко, Олена Миколаївна; Нестеренко, Елена Николаевна; Nesterenko, Olena (ТДАТУ, 2018)
На сьогоднішній день поняття плагіат дещо розмитою і часто плагіат не завжди можливо відрізнити від таких суміжних понять як: наслідування, запозичення, співавторство та інших подібних випадків, коли деяку схожість творів можливо. Збіг окремої ідеї твору, зазвичай плагіатом не є, оскільки будь-який новий твір так чи інакше ґрунтується на ідеї, яка автору не належить
Keywords: плагіат; порушення прав авторів; права інтелектуальної власності; незаконне відтворення; авторські права