Опис до патенту на корисну модель № 131074 "Пристрій для визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; et al. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Пристрій для визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів, що містить джерело живлення, вимірювальний міст - потенціометр, перемикач, нагрівач, датчики вимірювання температури, крім того встановлено блок створення теплового потоку, який включає нагрівач, вимірювальну комірку, охолоджувач та датчик теплового потоку, посудину Дьюара, термостат з охолоджуючою рідиною.
Keywords: вимірювальна техніка; датчик теплового потоку; посудина Дьюара; вимірювальний міст; датчики вимірювання температури; термостат з охолоджуючою рідиною